toukokuuta 20, 2013

Joogakurssilla

Kaunis kurssiviikonloppu takana, kiitos kaikkeus, että sain tämän kokea.

Tutustuin Saarijärven joogaopistoon, nautin uskomattoman ihanasta kasvisruuasta ja lenpeästä hathajoogasta, luonnosta, kirkkaasta linnunlaulusta, järvimaisemasta ja hiljaisuudesta.

Vaikka joogakurssi kesti vain perjantaista sunnuntaihin, tuntui, kuin olisin ollut kuukauden poissa. Viikonloppu oli muutenkin universaalisti jännittävä, auringonpurkausten vaikutus tuntui niin, että sain lauantai-aamusta järkyttävän migreenikohtauksen, joka alkoi aivan tyhjästä. Jouduin lähtemään kesken mielenkiintoisen luennon vessaan oksentamaan, ja siitä alkoi päänsärky, joka käänsi aivot ja vatsan ympäri. Moista en olekaan ihan vähään aikaan kokenut, ja mietin kovasti, mikä sen laukaisi. Stressin purkaantuminen? Odotuspaineet kurssin suhteen - olen tosi kauan suunnitellut Saarijärvelle lähtöä, ja vihdoin se toteutui, vai mikä ihme? Yleensä en reagoi näin voimallisesti, en ole enää vuosikausiin saanut vastaavia kohtauksia. Puhdistusta on ilmassa ja isosti, kurssin jälkeen on ollut todellakin uudelleen syntynyt olo, taas tuhannennen kerran. Apua tuskaiseen oloon pyysin ja sain. Tämän Christina Perrin kappaleen omat suojelijani laittoivat korviini soimaan, ja se on ihanasti hoitanut ja hellinyt koko viikonlopun. Vaikka tuntuisi, että olemme yksin tai erillämme, meitä rakastetaan koko ajan. Näiden Saarijärven kuvien kera kaikille ihanaa päivää ja kevättä!

Don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more.


näkymää rantalaiturilta


Opiston sisäänkäynti aamuauringossa

Ja tämä kaveri tuli kurkistamaan huoneeni ikkunan taakse










2 kommenttia:

  1. Oih, Saarijärven joogaopisto on hieno paikka, siis jo ihan paikkana mutta myös toimintaperiaatteeltaankin. Onnekas sinä, joka olet siellä saanut piipahtaa :)

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan olekin ihana paikka. ! Täytyy ehdottomasti mennä uudestaan.

    VastaaPoista

Jaa tässä ajatuksesi, kuulen ne mielelläni.